Afford Fordító- és Tolmácsiroda Kft.

Árazás

Az Afford Fordító- és Tolmácsiroda 2004 óta nyújt kiváló minőségű fordítás- és tolmácsszolgáltatást kedvező áron üzleti, műszaki, orvosi és magáncélokra vállalatoknak, szervezeteknek, nemzetközi nyelvi szolgáltatóknak és magánszemélyeknek. A kiváló ár-érték arány mellett az irodát tapasztalt szakfordítók és tolmácsok, fejlett fordítást támogató technikai háttér és ügyfélközpontúság jellemzi.

Piackutatásunkból tudjuk, hogy az Afford olcsó fordítóiroda

Az Afford létrehozásával az volt a célunk, hogy egy megbízható, technikailag felkészült és – ahogy névválasztásunk is jelzi – olcsó fordítóirodát hozzunk létre. Árainkat és szolgáltatásainkat rendszeresen összehasonlítjuk versenytársainkéval annak érdekében, hogy az eredeti célt tartsuk. Áraink rendre alacsonyabbak versenytársaink túlnyomó többségénél, rendszeresen az alsó harmadba esnek. Ha fordítóirodánk technikai felkészültségét, fordítási kapacitását, a fordítást támogató szoftverek (CAT tool) kiterjedt ismeretét és alkalmazását, házon belüli szerkesztési, DTP tudásunkat és kapacitásunkat is figyelembe vesszük, akkor az Afford egyértelműen az egyik legjobb ár/értéket nyújtó fordítóiroda.

Fordítási szolgáltatásunk árazás szempontjából négy csoportra osztható:

  • Lektorálás / nyelvi ellenőrzés – egynyelvű anyag esetében a szöveg ellenőrzése és javítása, többnyelvű anyag esetében a fordítás ellenőrzése és javítása a forrásnyelvi szöveg alapján
  • T-only, translation only (nyersfordítás) – a forrásnyelvi szöveget fordító szakember lefordítja a kívánt célnyelvre
  • Fordítás + lektorálás = T-only + lektorálás független szakemberek által
  • Nyomdakész fordítás = T-only + lektorálás + QA (minőségbiztosítás), azaz teljességi ellenőrzés, stilisztika, korrektúra, szükség esetén anyanyelvi lektorálás, szuperlektorálás, szaklektorálás

Megrendelés a pontos díj ismeretében

Elszámolásunk a lefordítandó (forrásnyelvi) szöveg szószámán alapul. Ez transzparens, és jól méri az elvégzendő feladatot.

Konkrét feladat ismeretében pontos szolgáltatási díjajánlattal jelentkezünk. Az ár több tényezőtől függ: a forrásnyelvtől, a célnyelvtől, a határidőtől, lektorálási, szaklektorálási igénytől, a szöveg felhasználásától, esetleges DTP igénytől, hitelesítési igénytől. Az árajánlathoz kapott szövegekre is titoktartási kötelezettséget vállalunk.

A szolgáltatási díjat csökkenti, ha alkalmazható a fordításhoz szoftveres segítség (CAT tool), mert a szövegen belül vannak részben, vagy egészében ismétlődő részek, vagy fordítottunk már hasonlót. Túl azon, hogy ez csökkenti az árat, a minőségen is javít azzal, hogy biztosítja a szöveg konzisztenciáját, következetességét.

További díjcsökkentést eredményez, ha az ügyfél számára kifejezéslistát (terminológiai adatbázist) hozunk létre a rendszeresen használt kifejezéseiből. Ezek lehetnek szakkifejezések, de akár pozíciónevek is. Bármi, ami rendszeresen előfordul, és bevett fordulat használatos rá.

Fordítási díjainkhoz hasonlóan tolmácsolási feladatra is konkrét projekt ismeretében adunk előre pontos ajánlatot.

Kérjen pontos árajánlatot fordításra vagy tolmácsolásra!

Mindig nagyon elégedettek vagyunk a munkájukkal és a kedves hozzáállásukkal.

Öröm Önökkel együtt dolgozni!

Ők is a megrendelőink