Afford Fordító- és Tolmácsiroda Kft.

Marketingfordítás / Marketingfordító

Az Afford Fordító- és Tolmácsiroda 2004 óta nyújt kiváló minőségű fordítás- és tolmácsszolgáltatást kedvező áron üzleti, műszaki, orvosi és magáncélokra vállalatoknak, szervezeteknek, nemzetközi nyelvi szolgáltatóknak és magánszemélyeknek. A kiváló ár-érték arány mellett az irodát tapasztalt szakfordítók és tolmácsok, fejlett fordítást támogató technikai háttér és ügyfélközpontúság jellemzi.

Marketingfordító / Reklámfordítás / Reklámfordító / Reklámadaptálás / Reklámadaptáció / reklámszöveg-adaptálás / Kreatív fordítás / Kreatív fordító / Online marketing-fordítás

Minden marketingkommunikációs anyag, PR-szöveg, hirdetés, reklám közvetlenül szól a fogyasztóhoz. Egyszerre kell kreatívnak, gördülékenynek lennie a célcsoport anyanyelvén, és hatékonyan közvetíteni a márkaüzenetet. Ez csak akkor lehetséges, ha a fordítást végző csapat a nyelven túl tisztában van a márkával, az üzenettel és a célpiac kulturális sajátosságaival. Izgalmas, kreatív fordítási feladat, amit csak gyakorlott professzionális fordítókra érdemes bízni. Például ránk.

Az Afford a marketingkommunikáció minden fordítási igényét képes ellátni, a piacot célzó szövegeken túl a belső anyagokat, a marketingosztály összes igényét. Marketingterveket, beszámolókat, PR-cikkek kivonatait, stb.

Az Afford fordítóiroda vállalja:

  • Marketinganyagok fordítása, marketingfordítás, marketingterv-fordítás, marketingjelentés, beszámoló fordítása. Reklámfordítás, kreatív fordítás, reklámszövegadaptáció-, reklámkampány-fordítás, hirdetés-, szlogen-, mottófordítás. PR-fordítás, public relations fordítás, sajtóanyag-, beszédfordítás, PR-anyagok fordítása, PR-cikkek fordítása, kivonatkészítés idegen nyelven. Cégismertető-, termékkatalógus-, prospektusfordítás. Honlapfordítás, hírlevélfordítás, promóciós anyagok fordítása. Médiaajánlat-fordítás, videófordítás és feliratfordítás, hangalámondás, szinkronizálás. Ajánlat-, prezentáció-, üzletiterv-fordítás, piackutatás-fordítás, piacelemzés-fordítás, piackutatásieredmény-fordítás, piackutatásikérdőív-fordítás.

Kérjen ajánlatot marketingfordításra, vagy rendeljen marketingfordítást, tolmácsot!

Ők is a megrendelőink