Afford Fordító- és Tolmácsiroda Kft.

Pályázatfordítás

Az Afford Fordító- és Tolmácsiroda 2004 óta nyújt kiváló minőségű fordítás- és tolmácsszolgáltatást kedvező áron üzleti, műszaki, orvosi és magáncélokra vállalatoknak, szervezeteknek, nemzetközi nyelvi szolgáltatóknak és magánszemélyeknek. A kiváló ár-érték arány mellett az irodát tapasztalt szakfordítók és tolmácsok, fejlett fordítást támogató technikai háttér és ügyfélközpontúság jellemzi.

Pályázatfordító / Pályázati szakfordítás / Pályázati szakfordító / Európai uniós fordítás / Európai uniós fordító / Európai uniós szakfordítás / Európai uniós szakfordító / EU-fordítás / EU-fordító / EU-szakfordítás / EU-szakfordító / Uniós fordítás / Uniós fordító / Uniós szakfordítás / Uniós szakfordító

A pályázatfordítás kapcsán jellemzően két nehézséggel kell számolni: a fordítás több szakterületet fog át – pl.: műszaki tartalom, szerződéses háttér, pénzügyi anyagok – és nagyon gyorsan van rá szükség mert ez az utolsó feladat a leadás előtt, és szorít a határidő. Az Afford fordítóiroda segít!

Az Afford fordítóiroda vállalja:

  • Pályázatfordítás és pályázat-szakfordítás. Európai uniós fordítás és európai uniós szakfordítás. Pályázatidokumentáció-fordítás, pályázatiűrlap-fordítás, pályázatikiírás-fordítás. Közbeszerzésipályázat- fordítás, európai uniós pályázatfordítás. Pályázatiköltségvetés-fordítás, pályázatijelentés-fordítás, előrehaladásijelentés-fordítás, indikátorelemzés-fordítás, előlegigénylésindoklás-fordítás, pályázatizárójelentés-fordítás és pályázatiösszefoglaló-fordítás.
  • Pályázat kapcsán gyakran merül fel hiteles fordítás, záradékolás igénye. Az Afford fordítóiroda ebben is segít.

Kérjen ajánlatot pályázatfordításra, vagy rendeljen pályázatfordítást!

Ők is a megrendelőink