Afford Fordító- és Tolmácsiroda Kft.

Projektmenedzser

Az Afford Fordítóiroda projektmenedzsert keres erős német nyelvtudással és fordítóirodai tapasztalattal - 2023.12.22

Ha szereted az írott szöveget, képes vagy benne elmerülni, észreveszed a hibáit, meg tudod ítélni a minőségét, jól kezeled a párhuzamosan futó fordítási projektek okozta feszültséget, nyitott vagy új eszközök és folyamatok befogadására, gyorsan és szívesen tanulsz, mindemellett jó német nyelvtudással rendelkezel és szeretnél egy jó hangulatú, fiatalokból álló csapat tagja lenni főállásban, akkor küldd el nekünk az önéletrajzodat!


Amit kínálunk:

- home office

- versenyképes fizetés

- szakmai kihívás és fejlődési lehetőség

- energikus, támogató csapat

- stabil munkahely

Ők is minket választottak

Az espell évek óta az Afford segítségét veszi igénybe, amikor szűkösek a kapacitásaink. Ezt a céget a nagy nemzetközi fordítóirodák kiszolgálására tervezték, áraik is ehhez igazodnak. Megbízhatóak és segítőkészek, és ezzel a kombinációval ritkán találkoztam a kisebb fordítóirodák között. Az Affordnál pontosan tudják, mi mit szeretnénk, és mit akarunk elkerülni, emiatt imádnak az espell pm-jei velük dolgozni. Mind a mai napig – nagyjából száz megvalósult közös projekt után – egyetlen egyszer sem kellett bennük csalódni.

Bán Miklós, ügyvezető

espell

Wir blicken mittlerweile auf über zehn Jahre Zusammenarbeit mit Afford zurück, die von gegenseitigem Vertrauen geprägt ist.

Vielen Dank für die gute Zusammenarbeit in all den Jahren. Wir freuen uns auf das nächste Jahrzehnt mit Afford.

EnssnerZeitgeist Translations GmbH

Tőzsdei cégként a NordTelekom minden írott anyagával szemben elvárás, hogy igényességet sugározzon. Függetlenül attól, hogy pénzügyi kimutatásról, szerződésről, vagy épp reklámszövegről van szó. Az Afford évek óta megbízható partnerünk, minden helyzetben lehet rájuk számítani. Különösen fontos ez most, hogy az angliai terjeszkedésünk miatt állandó angol, lengyel és magyar nyelvű szolgáltatásra van szükségünk. Bátran ajánlom őket.

Földesi Géza, igazgatótanács tagja

NordTelekom Nyrt.

Milyen fordításokat vállalunk?

  • Szoftver
  • Weboldalak
  • Mobilalkalmazások
  • Dokumentumok
  • Marketinganyagok
  • E-learning & Tréningek
  • Multimédia
  • Konzultáció

 

Ők is a megrendelőink